Consumo, dieta y nutrición de gripos populares. La alimentación durante la industrialización de Vizcaya
PÉREZ CASTROVIEJO, Pedro M.
- Argitalpen urtea:
- 2000
- Argitalpen tokia:
- Donostia-San Sebastián
- ISBN:
- 84-8419-962-2
- ISSN:
- 1137-439X
Laburpena
Artikulu honek Bilboko Erruki-etxe (Santa Casa de Misericordia) ongintza instituzioaren elikadura-esperientzia biltzen du. Elikagaien kontsumoa eta horien banaketa (dieta) aztertzen da, bai eta elikadura-errazioen nahikotasun-maila ere baloratu egiten da, azterketa bromatologiko egokiaren bidez. Erreferentzia horiek, ahal den neurrian, kanpoko ingurunearekin konparatzen dira, langileen bizipenekiko antzekotasunak bilatu nahiaz.Erregistratu eta jaitsi Eusko Ikaskuntzaren argitalpenak
Erregistratuta nago. Kontura sartu