Características nutricionales de la leche según el método Gaertner. Forma de adaptación de la leche de vaca a la alimentación infantil utilizada en la institución donostiarra denominada "La gota de leche
CAMINERO, Miguel Ángel
; GORROTXATEGI GORROTXATEGI, Pedro
; URKIA ETXABE, José María
- Argitalpen urtea:
- 2003
- Argitalpen tokia:
- Donostia-San Sebastián
- ISSN:
- 1577-8533
Laburpena
Lan honetan, haurren elikadurari egokitu esne baten ezaugarri nutrizionalak aztertzen dira, zehazki, Donostiako "La gota de leche" instituzioan egiten zena, Gaertner doktoreak asmatu metodoaren arabera. Esne lagin bat lorturik, aipatu metodoa erabiliz, horren azterketa kimikoari ekin diogu, halako esnearen osagaiak gaur egun bularreko haurrei ematen zaizkien esneen arauen barnean dauden ezagutzearren.Erregistratu eta jaitsi Eusko Ikaskuntzaren argitalpenak
Erregistratuta nago. Kontura sartu