La investigación científica en el queso Idiazabal

Revista Internacional de los Estudios Vascos. RIEV, 53, 2

Albisu Aguado, Marta
; Nájera Ortigosa, Ana Isabel
; Pérez Elortondo, Francisco José
; Renobales, Mertxe de
; Rodríguez Barrón, Luis Javier
; Ruiz de Gordoa Arroniz, Juan Carlos
; Virto Lecuona, Maria Dolores

Argitalpen urtea:
2008
Argitalpen tokia:
Donostia-San Sebastián
ISSN:
0212-7016

Irakurri artikulua online

Laburpena

Idiazabal gaztari buruzko zientzia-azterketa ugari egin izan dute azken 15 urteotan. Azterketa horiek agerian utzi dituzte gaztaren kalitatea eragiten duten eragileak, bai zentzumen-ezaugarrien aldetik baita higienearen eta osasunaren ikuspegitik ere, gazta egiteko prozesuan zein gazta heltzeko hilabeteetan zehar. Eragile horien artean, artisautza-gatzagia eta ardien elikadura azpimarratu ditzakegu.
Partekatu
Facebook Twitter Whatsapp

Buscador

Bilaketa aurreratua